Friday, July 11, 2014

July 11, 2014 at 05:54PM



[CDM474 phuh panjang ceritanyer]

Khamis- Dapat call loan dah approved. Berkira2 terus buat keputusan ke KL nak ambik kereta. Tapi kena register no kereta kat Kuantan pasal nak no starts with "CDM".

Jumaat pagi- kena minta maaf dgn Roslina Sheikh Dawood pasal tak boleh jadi crew for her BMC session kat kerteh. Rush to rumah muhaimin lepas ambik Kakak Eisha & Abg Adam lepas sekolah. Sesat barat pasal tak jumpa2 JPJ Kuantan.

Siapa la yg gatal tag JPJ Kuantan kat bulatan berlian tu huhu.

Jumaat Tengahari- Sampai kat Kia Batu Caves dekat2 nak Jumaat dah. Masuk jumpa Rafee dulu.. Yes Zulhairie, org rumah aku confirm mamat tu hensem.

Haha tapi nak tergelak tu, lepas salam aku terus cakap sleng kelantan. Haha geng sekufu!
Hujan lebat giller. Sempat cari masjid solat jumaat jama' terus. Khutbah pesan jgn main telepon masa khutbah. Hehe nasib baik dah simpan dalam poket.

Jumaat-lepas solat. Adeena lapar, cari kasut dulu then cari nasi ayam utk Adeena. Terasa sakit belakang masa dukung Adeena. Dah besar anak daddy. Dan hari ni tak pulak pakai waist nipper. Suspen takut slip disc.

Jumaat pkl 3.00ptg- kembali ke Kia Motors. Mamat salesman ni sempai je demo kereta. Ok la. Sembang lebih kurang, sign belambak2 atas form then the Picanto is officially mine. Anak2 semua nak ikut naik Picanto anak laki kena paksa. Sang isteri ke Kenanga. Kita kembali ke lubuk Ibu. Lapo lagi Adeena. Kesian plak. Sampai rumah kak mie parking kereta kat masjid je. Hehe

Try Mineral Coffee Ice for Ramadhan!

#ermanmuslim #ermanmuslimdotcom #lazatsihat #lazatsihatdotcom #pmwhatsappsms0199331766 #sayajual #akujualkopi #mineralcoffeecampaign #mineralcoffee #garamberapi #garambuluh #followmyIG #followme #likemypage Source : ermamuslim || LazatSihatProductsPLT

Post a Comment